Detta får min dotter att somna på 10 min! | Emma Sörensson

Emma Sörensson

Annons

Detta får min dotter att somna på 10 min!

Gokväll!

idag har Ludvig börjar arbeta på sitt nya arbete här i Kalmar. Och det hade gått superbra! Jag har varit hemma med båda flickorna, för Kerstin börjar inte förskolan förens nästa Måndag. Då blir det inskolning!

Det är så mysigt att ha bägge hemma och jag kommer sakna henne jättemycket sen när hon är på Föris…

Eftersom vardagsrutinerna kickade igång idag igen så vill jag bara dela med mig av ett superbra tips när man ska natta sitt barn. Kerstin somnar på ca 10 minuter. Och det är faktiskt av en youtube video, fast som de gjort till en ljudbok! Vi lägger bara mobilen upp o ner och lyssnar på sagan!

 

Sök bara på Mysiga Skogen så hittar ni den längst upp! Har verkligen hjälpt mig med nattningen! Jag somnar typ också 😉

 

Hoppas ni också får sova gott inatt!

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats