Inskolning på G | Emma Sörensson

Emma Sörensson

Annons

Inskolning på G

innehåller Annonslänkar

 

Nu har vi äntligen pratat med en av Kerstins nya förskolelärare. Och tiden för inskolning flyttades till imorgon kl 09-11. Jag tror att jag är den som är mest nervös! 😉 Det var så mycket strul på Kerstins gamla förskola med bland annat att de bytte pedagoger hela tiden och en av de sista bara klagade på oss föräldrar hela tiden. Hon var också så himla otrevlig! Så därför är jag lite nervös just nu. Vill att allt ska bli bra. För Kerstins skull och att hon ska trivas.

 

Med inskolning och skolstart så är det mycket som behövs inhandlas. Så här kommer lite fina saker som jag hittat till Kerstin som jag vill dela med mig av!

Kram!

 

Detta regnställssätt är påväg hem till oss! Hur fint!? Det är just nu på rea! Ni hittar det HÄR

Älskar denna ryggsäcken med rosetten! Den hittar ni HÄR 

Denna söta vattenflaskan hittar ni HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats