Jag är så stolt! | Emma Sörensson

Emma Sörensson

Annons

Jag är så stolt!

Godkväll fina ni!

 

Hoppas ni har haft en bra helg! Det har verkligen vi! Jag känner mig så himla stolt över min stora tjej som nu har slutat helt med blöja. Helt plötsligt vägrade hon blöja och sen dess har hon till och med sovit utan. Och det har gått så himla bra! Jag tror verkligen på att man inte ska stressa barnen med att tex sluta med blöja eller börja gå vid en viss ålder. Oftast kommer det av sig själv. Samtidigt så är det så lätt att känna sig stressad av andra mammor som verkar tävla om vems barn som lär sig först osv. Det blir bara en stress och fel för barnet om hen känner att föräldrarna försöker stressa fram något.

 

I helgen har vi äntligen både hunnit målat om fönsterkarmar och börjat riva på Kerstins rum. Tack vare barnens mormor och morfar som hjälp till! Så nästa helg börjar vi med målningen och jag funderar på vilken färg/tapet vi ska ha. Har ni några tips på barnrums-tapeter?

Nu efter flytten har jag verkligen velat få igång renoveringen så fort som möjligt.. Vill verkligen att Kerstin ska känna sig hemma och ha ett fint rum att leka i!

 

Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats