TVÅBARNSMAMMA! | Emma Sörensson

Emma Sörensson

Annons

TVÅBARNSMAMMA!

Att vara tvåbarnsmamma?! Blev det verkligen som jag hade tänkt mig att det skulle vara?

Ja! Till och med ännu värre! Haha! Nädå. Visst är det jobbigt ibland, men det fungerar. Jag tar en dag i taget. Försöker att inte tänka allt för mycket på morgondagen. Blir bara stressad då!

Några månader efter att Alwa fötts så fick  Kerstin gå extra på dagis. Jag kände mig som en hemsk mamma som inte orkade med sina två underbara barn! Men som tur är så har jag mått så mycket bättre på sista tiden. Börjar sakta men säkert att träna upp kroppen igen efter 9 månader av kräkningar och att bara vara sängliggandes.

Men nu känner jag mig mer ”igång” igen. Och att vi flyttade ifrån Vetlanda till Kalmar är bland det bästa som kunnat hända! Vi trivs så bra här i vårt lilla hus. Och både jag och Ludde känner oss mer lugna här på något sätt. Även att vardagen har dragit igång igen med all sin kraft!

Och efter en mysig semester så känner man verkligen att allt går i ett igen. Man hinner inte direkt sitta en halvtimme i soffan i lugn och ro och kolla på Nyhetsmorgon och dricka kaffe 😉 Ibland hinner man inte ens pusta ut förens den andra blir mammig och skriker efter uppmärksamhet! Men jag försöker tänka att  jag kommer kunna mysa runt och dricka huuur mycket kaffe jag vill när barnen flyttat hemifrån.. Haha! Men den tanken får mig endå tillslut att få en klump i magen. För jag vill ALDRIG att de ska flytta ifrån oss! Jag vill att de ska vara lika små och underbara som de är just nu. Tiden går ju så himla fort så man måste verkligen passa på att njuta av de små liven! De är endå det bästa som någonsin kunde hända.

Det är det jag kommit fram till. Att även hur jobbigt det än är vissa stunder, och man längtar tills de är äldre. Så kommer man en vacker dag sitta där själv igen, utan sina barn. När de är på sina egna äventyr. Och sakna tiden då det bara var vi!

 

Godnatt!

Mina små flickor! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats