Antingen eller - En Lista! | Emma Sörensson

Emma Sörensson

Annons

Antingen eller – En Lista!

Hej fina läsare!

Mår ni bra i värmen? Det gör INTE jag. Får man säga att man längtar efter kallare tider?;) Är så trött på att svettas. Och om det är något jag verkligen är ”allergiskt” mot så är det nog känslan av att man är klippig av svett! Förutom smulor i sängen då, för det toppar allt! Nån mer som håller med mig?

Jag har tänkt ett tag nu att skriva lite mer om mig själv här, eftersom jag bytte plattform från Nouw till Vimedbarn! Känner liksom att jag skulle vilja skriva lite mer om mig själv men jag hittar aldrig lusten till det.

Därför kör jag på en lista istället (som är så mycket roligare) enligt mig.

 

Antingen eller

 

Havet eller pool– Badkruka som jag är (blivit), så är jag inte så förtjust i att bada alls. Men en varm sommardag så hoppar jag hellre i havet för att svalka mig, än i en pool.

Kaffe eller te-KAFFE KAFFE KAFFE! av någon konstig anledning så mår jag illa efter jag druckit te. Förstår inte varför?!

Sommar eller vinter-Jag älskar sommaren. Speciellt nu när jag har barn. För det där med att klä på två barn vinterkläder en tidig morgon är inget man ser fram emot direkt!;)

Choklad eller vanilj– Choklad!

Midsommar eller julafton– Jag är inget fan av vintern. Men jag älskar julafton och allt mys!

Ringa eller Smsa– Smsa! Helt klart.

Katter eller hundar– Det finns ju inget sötare än kattungar. Men sen blir de ju (tyvärr) stora och tråkiga! (Förlåt). Så jag måste välja hund på den!

Bok eller film– Jag önskar verkligen att jag gillade att läsa böcker. Men jag tänker för mycket på annat under tiden jag läser så kommer nästan aldrig ihåg vad jag läst endå! Jag föredrar hellre en spännande film där det händer saker hela tiden. Annars blir jag lätt uttråkad.

Nagellack eller läppstift– Nagellack! (Men använder det ytterst sällan). Sen har jag aldrig tyckt att jag passar i läppstift. Och det är sjukt irriterande när det blåser och håret fastnar på läpparna. Usch!

Klackskor eller sneakers– Jag skulle inte kunna leva utan mina sneakers. Och jag skulle aldrig kunna leva med klackskor..

 

Kommer ni på några fler så skriv gärna en kommentar så svarar gör jag fler ”Antingen Eller”- Lista!

Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Beatrice

    Hej fina❤ snart blir det svalare väder och det ska bli skönt. Längtar absolut inte till snö och halt på vägarna eftersom jag åker mycket bil. Kul att läsa din lista🤗 känner igen mig i mycket😚❤

Annons
stats